Cod A 162

 1. indicatoare de avertizare,semne avertizare,placute,afise,panouri,pentru protectia muncii ssm,

  indicatoare de avertizare
  [Cod A 162]

  Pret:   5   RON

  Opțiuni produs:

  Categoria : indicatoare de avertizare,

  Producem si comercializam toata gama de indicatoare de avertizare,semne,placute,afise,panouri,pentru protectia muncii ssm,destinate constructiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor romanesti în vigoare si legea 319/2006 securitatii si sanatatii in munca,

   

  Indicatoare de avertizare sunt destitante constructiilor civile şi industriale si pentru : - semnalizare de securitate si avertizare lucrari,santiere de constructii,sanatate si securitate in munca,ssm,

   

  Preturile sunt cu toate taxele incluse şi se pot negocia în functie de cantitate sau de încheierea unui contract

   

  Noua tehnologie de imprimare a pictogramelor de pe indicatoare de avertizare este imprimarea serigrafică pentru marirea rezistentei de expunere la raze ultraviolete si la diferite agresiuni exterioare. Indicatoarele sunt realizate pe autocolant (Vinyl Germany), suport PVC 1,5mm rigid, lucios, rezistent la agenţii naturali şi corozivi cu flamabilitate redusa si tabla de oţel 0,8mm de cea mai bună calitate conform DIN1623.

   

  Indicatoare de avertizare sunt prevazute cu gauri de fixare în colturi si se pot suspenda, nitui sau fixa în suruburi sau cu ajutorul benzii adezive duble. Materialele din care sunt executate indicatoarele sunt de o calitate superioară, avand în vedere faptul că acestea trebuie să reziste în timp la agresiuni de exploatare, diferenţele de temperatură, intemperii sau expunere prelungită la soare.

   

  Toate indicatoarele au:

   

  - Certificat de Calitate

  - Certificat de Conformitate

  - Garanţie

  - Mostre gratuite

  Produsele sunt realizate într-un sistem de management al calităţii produselor aliniat la standardele de calitate ISO 9001:2000.