Cod B10

 1. indicatoare accesul persoanelor în raza de acțiune a excavatorului este interzisă, semne accesul persoanelor în raza de acțiune a excavatorului este interzisă, afiș accesul persoanelor în raza de acțiune a excavatorului este interzisă, plăcuțe accesul persoanelor în raza de acțiune a excavatorului este interzisă, panou accesul persoanelor în raza de acțiune a excavatorului este interzisă

  Accesul persoanelor în raza de acțiune a excavatorului este interzisă
  [Cod B10]

  Pret:   5   RON

  Opțiuni produs:

   Preţurile sunt cu toate taxele incluse şi se pot negocia în functie de cantitate sau de încheierea unui contract,                                                                                         

        Noua tehnologie de imprimare a pictogramelor de pe indicatoare este imprimarea serigrafică pentru marirea rezistenţei de expunere la raze ultraviolete şi la diferite agresiuni exteriore. Indicatoarele sunt realizate pe autocolant (Vinyl Germany), suport PVC 1,5mm rigid, lucios, rezistent la agenţii naturali şi corozivi cu flamabilitate redusa si tablă de oţel 0,8mm de cea mai bună calitate conform DIN1623 ( la cerere realizam orice tip de semn si indicator din plastic si aluminiu).

     Indicatoarele sunt prevăzute cu găuri de fixare în colţuri şi se pot suspenda, nitui sau fixa în şuruburi sau cu ajutorul benzii adezive duble. Materialele din care sunt executate indicatoarele sunt de o calitate superioară, având în vedere faptul că acestea trebuie să reziste în timp la agresiuni de exploatare, diferenţele de temperatură, intemperii sau expunere prelungită la soare.

       Toate indicatoarele au:

  -  Certificat de Calitate,

  -  Certificat de Conformitate,

  -  Garanţie,

  -  Mostre gratuite,

     Produsele sunt realizate într-un sistem de management al calităţii produselor aliniat la standardele de calitate ISO 9001:2000.