Panouri personalizate combinate pentru santier,semne si indicatoare,protectia muncii,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Panouri pentru șantier, panouri pentru lucrări șantiere, panouri personalizate semnalizare șantiere, panouri personalizate șantiere, panouri personalizate lucrări șantier, panouri personalizate pentru șantiere civile, panouri personalizate pentru șantiere industriale, panouri stradale, panouri personalizate stradale, panouri personalizate rutiere, panouri personalizate semnalizare rutieră, panouri rutiere, panouri pentru depozite, panouri pentru spații industriale, panouri pentru spații comerciale, panouri pentru clădiri industriale, panouri pentru hale, panouri personalizate semnalizare lucrări, panouri autorizare primărie, panouri personalizate pentru autorizație construcții   

Flag_Ambiente.jpg

          G&Security Agency produce la comanda  toata gama de panouri personalizate si semne cu indicatoare combinate de orice dimensiune şi în toate limbile.

Panourile pentru lucrari santier sunt obligatorii prin legea 319/2006 ( protectia muncii) -  atunci cand avem de executat o constructie sau o renovare. Ele contin toate informatiile legate de aceasta.

Noi venim in sprijinul dvs. prin realizatea de astfel de panouri personalizate.

Acestea se pot executa la orice dimensiune intr-un timp foarte scurt.

 

MODEL. PENTRU PANOU DE IDENTIFICARE A INVESTIŢIEI – Panou clik.

PANOU DE IDENTIFICARE A LUCRARILOR DE INVESTITII -  Model panou lucrari clik

 

                                             

 

    

Noua tehnologie de imprimare a pictogramelor de pe indicatoare este imprimarea serigrafică pentru marirea rezistenţei de expunere la raze ultraviolete şi la diferite agresiuni exterioare. Indicatoarele sunt realizate pe autocolant (Vinyl Germany), suport PVC 1,5mm rigid, lucios, rezistent la agenţii naturali şi corozivi cu flamabilitate redusa si tablă de oţel 0,8mm de cea mai bună calitate conform DIN1623.

     Indicatoarele sunt prevăzute cu găuri de fixare în colţuri şi se pot suspenda, nitui sau fixa în şuruburi sau cu ajutorul benzii adezive duble. Materialele din care sunt executate indicatoarele sunt de o calitate superioară, având în vedere faptul că acestea trebuie să reziste în timp la agresiuni de exploatare, diferenţele de temperatură, intemperii sau expunere prelungită la soare.
Toate panourile au:
Certificat de Calitate
Certificat de Conformitate
Garanţie
Mostre gratuite

Produsele sunt realizate într-un sistem de Management al Calitaţii produselor, aliniat la standardele de calitate ISO 9001:2000.