Termeni și Condiții

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Va rugam sa parcurgeti cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, prezentate mai jos.

 

Accesul / vizitarea acestui site de catre dvs se supune termenilor si conditiilor de utilizare, si implica acceptul si intelegerea dvs. cu privire la acestea. Site-ul a fost creat pentru prezentarea produselor si servicilor oferite de catre  indicatoare-securitate.ro si va fi disponibil atat timp cat acesta doreste. 

 

Vizitatorii beneficiaza de acces si navigare gratuita si inteleg ca informatia de pe site este generala si nu este obligatoriu sa fie corecta, completa sau actualizata. 

 

Detinatorul site-ului nu isi asuma raspundere pentru eventuale erori de redactare si va incerca corectarea acestora la semnalarea cititorilor. Toate produsele comercializate beneficiaza de o perioada de garantie. Durata perioadei de garantie se va acorda in conformitate cu legislatia in vigoare si va fi specificata in certificatul de garantie care va insoti produsul cumparat / reparat. Garantia se acorda numai pentru produsele care se folosesc in conditiile specificate de producator. 

 

indicatoare-securitate.ro nu va raspunde pentru niciunul dintre produsele si serviciile prezentate decat in limita sumei achitate de catre client pentru produsul sau serviciul respectiv si nu va oferi niciodata alte despagubiri. 

 

Imaginile, pozele, fotografiile de pe site sunt cu titlu de prezentare, orientativ si nu au valoare contractuala. 

 

Preturile prezentate pe site nu au valoare contractuala si pot suferi modificari fara o anuntare prealabila.indicatoare-securitate.ro nu se obliga sa se aprovizioneze si sa detina pe stoc produsele prezentate. Daca vreunul dintre produsele prezentate nu va fi disponibil nici la furnizorii agreati, atunci  indicatoare-securitate.ro poate retrage oricand de la vanzare produsele respective.indicatoare-securitate.ro va pune la dispozitia clientilor produsele si serviciile achitate in avans, in caz contrar se obliga sa le restituie contravaloarea acestora. 

 

Livrarea se realizeaza prin curierat rapid oriunde in tara. Costul serviciilor de curierat va fi suportat de catre client.In timpul completarii formularului de contact de pe site va sunt solicitate informatii, iar aceasta au ca scop identificarea dvs si posibilitatea de a va contacta. Nu aveti obligatia sa completati pe site informatiile dvs personale si datele de contact.

Copyright

  • Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
 
  • Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă, sub condiţia respectării termenilor impuşi de către indicatoare-securitate.ro
 
  • Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al indicatoare-securitate.ro.
 
  • indicatoare-securitate.ro nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.